Eller ännu hellre, tänd många ljus i vintermörkret. Elda en brasa och andas lugnt!
Krossekärrskalendern 2022 är färdig och säljer för fullt. Nästa år är det tio år sedan vi skapade den första kalendern, som en bieffekt av alla vackra foton Tommy hade tagit och vårt arbete med Fisk- och skaldjursantologin som vi gjorde till Kosterhavets nationalparks invigning 2009-09-09. Nästa års Krossekärrskalender blir alltså den tionde och också den sista vi gör. Allt har en början och ett slut!

Skrivandet under pandemiåren har varit på sparlåga. Det jag har åstadkommit är några krönikor till MCM Classic och ett reportage om min gamla elev Ulf ”Skutt” Nylén som sadlat om från dragracingföraren till ”dödsryttare”. Han har köpt en gammal motorcirkus-tunna,  som nu i renoverat skick finns i trädgården bakom hans bostad. Vi kommer att fortsätta följa och rapportera om hans utveckling från ”rookie” till fullfjädrad akrobat.

Under det kommande året hoppas jag kunna bygga på mina kunskaper i bokbinderi. Har just anmält mig för kurs på Leksands folkhögskola. Det ligger också ett nytt ”Hilma”-projekt och skvalpar i bakhuvudet, får se hur många år det har innan jag lyckas fästa det på papper. Som sagt, det gäller att hålla hoppets låga brinnande!