Sommaren är här, båten är sjösatt och sidovagnsmotorcykeln har redan kommit till användning för några fina vårturer. Den här tiden på året är livet som bäst – fullt med förhoppningar och förväntningar! Våra ukrainska vänner har nu varit hos oss ett år och en vardag har tagit form där de ser Krossekärr som sitt andra ”hem”. Vi hoppas alla att kriget i Ukraina snart ska ta slut, men livet måste gå vidare här oavsett vad som händer där.
Min distanskurs i bokbinderi har tagit slut, men jag fortsätter träna på de olika kursmomenten. De kunskaper jag tillägnat mig kommer jag att visa upp på hantverkshuset Lockfågeln i Grebbestad under vecka 30. Då presenteras text&BILD Krossekärr i en utställning som vi gett namnet ”Utställning på fyra B-en”. Tommy och jag kommer då att visa Bilder, Böcker, Bokbinderi och Biprodukter (t ex honungsprovning). Välkomna att besöka oss!