Nej riktigt så illa är det inte. Den här sommaren har innehållit så mycket bra. Jag har till exempel äntligen fått ändan ur vagnen och tryckt upp en tredje upplaga av min första roman Hilma. Den kom från tryckeriet Risbergs i Uddevalla lagom till vår utställningsvecka på Lockfågeln i Grebbestad. Tommy sålde sina bilder och jag visade bokbinderi och sålde böcker. Det var en intensiv vecka som gav mersmak.

Sista söndagen i juli gjorde Margareta ”i Bônn” och jag vårt program ”Kvinnan på kusten” i statarlängan på Blomsholmen nära Strömstad. Denna gången var temat för vårt uppträdande sommar, makrill och badgäster. Jag läste texter ur Hilmaserien och Margareta sjöng sina egna låtar. Det kändes som om publiken uppskattade vårt framträdande.

Nytryckningen av Hilma innebär att hela romanserien om Hilma och hennes dotter Frida nu finns att köpa till ett specialpris – titta i butiken! Dessutom finns Hilmaboken som ljudbok (gratis att ladda ner härifrån hemsidan) och även som e-bok. Allt tillgängligt i butiken. Hoppas du tittar in där!